x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tragedie la Istanbul. Povestea complicată a unei femei care și-a ucis soțul după efectuarea testului de paternitate

Tragedie la Istanbul. Povestea complicată a unei femei care și-a ucis soțul după efectuarea testului de paternitate

de Redacția Jurnalul    |    21 Apr 2023   •   18:15
Tragedie la Istanbul. Povestea complicată a unei femei care și-a ucis soțul după efectuarea testului de paternitate
Sursa foto: Newsflash

Un judecător din Turcia a fost ucis de soția sa după efectuarea testului de paternitate.

Rezultatul analizelor arată că acesta nu era tatăl copilului lor, în vârstă de 3 ani, așa că bărbatul a amenințat-o că o va părăsi. El era chiar judecătorul care a pronunțat divorțul femeii de fostul partener. 

Bărbatul se numește Necmi Arslan, avea 54 de ani, și a fost găsită mort în apartamentul său din Istanbul, unde locuia cu soția sa Hande, de 43 de ani, și cu copilul lor de 3 ani. 

Relația dintre cei doi a început în timpul procesului de divorț al femeii. Ea i-a spus atunci că este însărcinată și el este tatăl copilului. Bărbatul a crezut-o și s-a căsătorit cu ea imediat după divorț. 

Copilul a fost trecut inițial pe numele fostului soț, deoarece procesul de divorț s-a încheiat după nașterea băiatului. Când judecătorul a vrut să-l treacă pe cel mic pe numele său, instanța a solicitat test ADN, care a arătat, cu probabilitate de 99,9% că nu era tatăl copilului. La aflarea veștii, judecătorul i-a spus soției că divorțează. Aceasta s-a speriat și a aruncat cu ulei încins pe el iar apoi l-a înjunghiat de mai multe ori.

După ce s-a dezmeticit, femeia s-a aruncat de la etajul trei al imobilului și a murit la spital, scrie mirror.co.uk.

×
Subiecte în articol: istanbul ucidere test paternitate judecator