x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tragedie pe pârtie: Un pilot de raliuri, celebru pe YouTube, a murit într-un accident de snowmobil

Tragedie pe pârtie: Un pilot de raliuri, celebru pe YouTube, a murit într-un accident de snowmobil

de Redacția Jurnalul    |    03 Ian 2023   •   12:02
Tragedie pe pârtie: Un pilot de raliuri, celebru pe YouTube, a murit într-un accident de snowmobil

Pilotul profesionist Ken Block, care este și o vedetă YouTube, a murit într-un accident de snowmobil.

Pilotul profesionist Ken Block, care în timp a făcut senzație pe internet cu cascadoriile sale îndrăznețe la volan, a murit la vârsta de 55 de ani în urma unui accident cu snowmobilul, a anunțat luni echipa sa Hoonigan Racing, potrivit Reuters.

„Cu mare regret putem confirma că Ken Block a decedat astăzi într-un accident de snowmobile", a declarat Hoonigan într-un comunicat publicat pe Instagram.

Accidentul a avut loc în comitatul Wasatch din Utah, iar biroul șerifului a declarat că Block se deplasa pe o pantă abruptă când snowmobilul s-a răsturnat și a aterizat peste el.

„A fost declarat decedat la fața locului din cauza rănilor suferite în accident", au precizat polițiștii.

După ce și-a început cariera în raliuri în 2005, Block a fost desemnat începătorul anului în Campionatul Rally America. El a concurat în Campionatul Mondial de Raliuri și a câștigat mai multe medalii de rallycross la X Games.

De asemenea, americanul a fost cofondator al unei companii de îmbrăcăminte sportivă și a produs seria video Gymkhana, care îl prezenta conducând pe piste periculoase și pe trasee cu obstacole. Seria a adunat milioane de vizualizări pe YouTube.

 

×
Subiecte în articol: snowmobil ken block