x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Modelată de bisturiu într-o păpuşă franţuzească (VIDEO)

Modelată de bisturiu într-o păpuşă franţuzească (VIDEO)

06 Mai 2013   •   10:43
Modelată de bisturiu într-o păpuşă franţuzească (VIDEO)

Cum dorinţa de a aduce pacea în lumea sau hrănirea celor înfometaţi sunt ţeluri destul de comune pentru cele care lucrează în industria frumuseţii, un model japonez a hotărât să urmărească alt scop în viaţă: să arate ca o păpuşă franţuzească! Pentru asta a suportat cu stoicism, atât fizic, cât şi financiar, peste 30 de proceduri cosmetice, care au costat peste 100,000 de dolari.

Cu o adevărată cochetărie, japoneza îşi ascunde vârsta, fiind cunoscut doar faptul că prima operaţie estetică a suferit-o atunci când avea 19 ani, nu
Pleoape, nas, liposucţie, implant de gene, crearea unor gropiţe în obraji, implant de silion sâni - a schimbat două perechi, au fost operaţiunile estetice care au extras sau adăugat câte ceva modelului în cauză. Dar nu a fost de ajuns, mignona japoneză se pregăteşte pentru ceva mai complicat, o operaţie prin care urmează să-şi mărească înălţimea!

Conform statisticilor, un număr tot mai mare de tinere japoneze apelează la chirurgia estetică pentru a transforma aspectul lor asiatic într-unul caucazian, o fizionomie occidentală aducând se pare mai mult succes în societate.


×