x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un Dorel din Franța a trimis un tren plin cu membri ai Parlamentului European la Disneyland Paris

Un Dorel din Franța a trimis un tren plin cu membri ai Parlamentului European la Disneyland Paris

de Vali Deaconescu    |    17 Oct 2023   •   14:45
Un Dorel din Franța a trimis un tren plin cu membri ai Parlamentului European la Disneyland Paris
Sursa foto: Hepta

Sute de membri ai Parlamentului European au avut o surpriză când trenul lor de la Bruxelles care se îndrepta spre Strasbourg a ajuns, în schimb, la Disneyland Paris.

Acest tren special este închiriat o dată pe lună pentru a transporta membrii Parlamentului European între cele două sedii ale parlamentului din Bruxelles și Strasbourg, potrivit BBC.

Cu toate acestea, o eroare de semnalizare luni a făcut ca aceștia să se bucure pentru scurt timp de o priveliște neașteptată, plină de montagne-ruse.

Un membru al Parlamentului European a postat pe rețelele de socializare: „Nu suntem un parlament Mickey Mouse."

În timp ce mulți au luat cu umor această greșeală, unii au afirmat că aceasta subliniază necesitatea de a-și desfășura activitățile în Belgia, în loc să călătorească în orașul francez din nord-est.

Oprirea la Disneyland Paris nu a fost destul de lungă pentru ca membrii Parlamentului European și asistenții lor să aibă timp să se bucure de atracțiile parcului de distracții, deoarece întârzierea a durat doar 45 de minute.

Compania feroviară franceză SNCF a declarat pentru agenția de știri AFP că o eroare de semnalizare pe linie ferată a făcut ca trenul să rateze o conexiune importantă pe care trebuia să o facă în regiunea metropolitană Paris.

Acesta a fost ulterior redirecționat pe traseul corect către Strasbourg.

×