x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Justin Trudeau, criticat pentru că a cântat la o petrecere, înainte de înmormântarea lui Reginei Elisabeta a II-a

Justin Trudeau, criticat pentru că a cântat la o petrecere, înainte de înmormântarea lui Reginei Elisabeta a II-a

20 Sep 2022   •   10:04
Justin Trudeau, criticat pentru că a cântat la o petrecere, înainte de înmormântarea lui Reginei Elisabeta a II-a
Sursa foto: Hepta

Premierul canadian Justin Trudeau s-a confruntat cu critici intense în spațiul public după ce a fost filmat cântând melodia Bohemian Rhapsody, lansată de Queen, cu doar două zile înainte de înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, potrivit Daily Mail.

Prim-ministrul Canadei a cântat hit-ul din 1975 la o sesiune improvizată în elegantul hotel Corinthia din Londra - unde apartamentele costă cel puțin 5.000 de dolari - în timp ce Marea Britanie și Commonwealth erau în perioada lor oficială de doliu.

În videoclipul filmat la hotelul la care a fost cazat în Londra, şeful guvernului canadian pare foarte bine dispus, în timp ce cântă alături de alţi membri ai delegaţiei oficiale canadiene.

Trudeau, în vârstă de 50 de ani, a fost unul dintre numeroșii lideri mondiali care au călătorit în Marea Britanie pentru a-l întâlni pe noul său monarh, regele Carol al III-lea, și pentru a-și aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a la înmormântarea de luni.

 

Trudeau

 

 

×
Subiecte în articol: justin trudeau