x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Doi turiști americani beți au fost găsiți dormind în Turnul Eiffel

Doi turiști americani beți au fost găsiți dormind în Turnul Eiffel

de Redacția Jurnalul    |    15 Aug 2023   •   20:46
Doi turiști americani beți au fost găsiți dormind în Turnul Eiffel
Sursa foto: Twitter/C.A. Tim Gravett

Doi turiști americani beți au fost găsiți dormind în Turnul Eiffel. Cei doi au dormit între etajele doi și trei, într-un loc în mod normal închis publicului, dar „nu reprezentau o amenințare”, spune operatorul turnului, citat de Sky News.

Doi americani în stare de ebrietate au fost găsiți dormind în Turnul Eiffel.

Turiștii au fost treziți luni dimineață de către agenții de securitate, a declarat operatorul monumentului.

Aceștia s-au ferit de membrii aceleiași echipe după ce au intrat în Turn cu o seară înainte.

Gărzile care își făceau rondul înainte de ora obișnuită de deschidere, 9.00, i-au trezit pe bărbați în zorii zilei, a declarat marți Sete, operatorul turnului proprietate publică.

Procurorii parizieni au declarat că aceștia „se pare că s-au blocat din cauza stării de ebrietate în care se aflau”, a relatat AFP.

Americanii în stare de ebrietate își petrecuseră noaptea între etajele doi și trei ale turnului, într-o zonă închisă în mod normal publicului, dar Sete a declarat că aceștia „nu reprezentau o amenințare aparentă”.

Vizitatorii au cumpărat bilete de intrare duminică, în jurul orei 22:40, apoi au sărit peste barierele de securitate în timp ce coborau de sus, a declarat poliția.

Pompierii, inclusiv o unitate specializată în recuperarea persoanelor de la înălțimi periculoase, au fost trimiși pentru a-i coborî pe cei doi, a adăugat AFP, citând o sursă din poliție.

Ambii bărbați au fost duși la o secție de poliție din Paris pentru a fi interogați, în timp ce Sete a declarat că va depune o plângere penală.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: turişti eiffel beți