x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Uimitor, în viaţă la 13 zile după ce a fost îngropată!

Uimitor, în viaţă la 13 zile după ce a fost îngropată!

25 Aug 2013   •   17:24
Uimitor, în viaţă la 13 zile după ce a fost îngropată!

Îndurerată, o familie americană a intrat în doliu, la doar două zile după ce sesizase autorităţilor dispariţia de la domiciliu unei rude.
În vârstă de 50 de ani, femeia era dependentă de droguri şi dispăruse fără urmă la jumătatea lunii iulie.
La două zile după acest eveniment, poliţia a descoperit un cadavru ale cărui semnalmente se potriveau perfect descrierii femeii dispărute.
Fiul acesteia, însoţit de un lucrător la serviciile sociale care o cunoştea pe victimă, au identificat cadavrul la morga unui spital iar serviciul de medicină legală a eliberat un certificat de deces, care a permis familiei să ridice corpul neînsufleţit.

La două săptămâni după ce a condus-o pe ultimul drum, spre totala surprindere a tuturor, familia a fost anunţată de conducerea unui spital de boli mentale, că o femeia care pretinde că poartă numele celei dispărute se află în custodia lor.
Supriza a fost imensă, femeia internată la spital era chiar ruda pe care au considerat-o moartă, identificarea fiind făcută după amprentare.

Ciudat este faptul că persoana îngropată a fost identificată la morgă de familie, care, acum, după toate evenimentele consideră în pozele alb-negru prezentate de legişti, exista o mică diferenţă, nasul celei de la morgă fiind mai mic, dar că au considerat că acest detaliu ar putea fi o modificare post-mortem.

Împotriva acestei deficienţe clare de sistem, autorităţile se apără spunând că toate procedurile cerute de regulamentul ce prevede eliberarea unui certificat de deces au fost respectate, şi că, deasupra tuturor argumentelor, chiar una dintre rudele victimei a identificat în mod clar cadavrul.
mirror.co.uk

×