x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ultima fiţă la Mallorca: Oxy Shots, cum să te îmbeţi fără să pui paharul la gură

Ultima fiţă la Mallorca: Oxy Shots, cum să te îmbeţi fără să pui paharul la gură

25 Aug 2011   •   20:46
Ultima fiţă la Mallorca: Oxy Shots, cum să te îmbeţi fără să pui paharul la gură

Intr-o societate in care identitatea individului se defineste orbecaind printre tot soiul de modele efemere si lipsite de consistenta, sunt la mare cautare senzatiile cat tari, cat mai tari.

"Oxy shots" e ultima gaselnita a tinerilor care "traiesc momentul" in cluburile de noapte din Mallorca.
Procedeul presupune inhalarea alcoolului, vaporizat cu ajutorul unui dispozitiv special. Scapati de grija de-a mai duce paharul la gura, petrecaretii reusesc sa se imbete de patru ori mai repede.
Cei care fac bani in urma acestei gaselnite o promoveaza spunand ca betia ar veni pe calea promovata de patru ori mai rapid decat in sistemul clasic. Tot la capitolul "beneficii", vanzatorii amintesc ca procedeul face ca alcoolul sa nu mai treaca prin stomac, ajungand direct in sange, astfel eliminandu-se dizgratioasele stari de voma si mahmurerile prea profunde.
Autoritatile spaniole au inchis deja cateva puncte de vanzare a "oxy shots", considerand ca alcoolul, chiar consumat clasic, creaza si asa destule probleme in regiune

La noi sezonul estival e pe terminate, poate doar la anul fitele de Baleare vor avea sansa de-a se regasi si-n Mamaia, doar suntem europeni, nu?

×
Subiecte în articol: alcool oxy shots