x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ultimele cuvinte ale Prinţesei Diana, conform pompierului care a tratat-o după accident

Ultimele cuvinte ale Prinţesei Diana, conform pompierului care a tratat-o după accident

31 Aug 2017   •   14:58
Ultimele cuvinte ale Prinţesei Diana, conform pompierului care a tratat-o după accident

Pompierul care o tratat-o pe Prinţesa Diana în timp ce stătea întinsă şi rănită într-un tunel din Paris a spus că el era convins că va supravieţui accidentului, scrie The Independent.

La 20 de ani de la tragedie, Sergentul Xavier Gourmelon a spus că ultimele cuvinte ale prinţesei au fost “Doamne, ce se întâmplă?”. Prinţesa Diana, în vârstă de 36 de ani, a fost dusă la spitalul Pitie-Salpetriere din Paris, dar a decedat câteva ore mai târziu, pe 31 septembrie 1997.

Pompierul Gourmelon a afirmat că era sigur că Diana va supravieţui. “Am văzut că avea o rană uşoară la umărul drept, dar, în afară de asta, nu mai era nimic semnificativ. Nu era sânge pe ea deloc.”, a spus acesta.  “Să fiu sincer, am crezut că o să supravieţuiască. Din câte îmi amintesc, când era în ambulanţă era în viaţă şi mă aşteptam să trăiască. Am aflat mai târziu că a murit la spital.”

Gourmelon a spus, de asemenea, că cei doi pasageri care se aflau pe locurile din spate, Diana şi Dodi Al-Fayed, care a fost omorât, de asemenea, în accident, nu purtau centurile de siguranţă. Familia şi prietenii au spus că a fost un gest neobişnuit din partea Prinţesei, căci îşi punea centura în fiecare călătorie.

La aniversarea a 20 de ani de la moartea Prinţesei, au fost depuse flori şi poze la fosta sa casă de la Palatul Kensington.

×
Subiecte în articol: printesa diana ultimele cuvinte 20 de ani