x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un adolescent mexican, asasin la 14 ani

Un adolescent mexican, asasin la 14 ani

04 Dec 2010   •   17:54
Un adolescent mexican, asasin la 14 ani
Sursa foto: Margarito Perez/REUTERS

Edgar a mai spus că intenţiona să zboare până la San Diego, în California (SUA), unde s-ar fi întâlnit cu mama sa vitregă. Arestat, împreună cu o soră în vârstă de 19 ani, adolescentul era purtătorul de documente de identitate care indicau faptul că s-ar fi născut în San Diego.
  
Potrivit presei locale, telefoane mobile ale celor doi fraţi conţin imagini cu modul în care erau torturate victimele adolescentului. Băiatul era căutat de autorităţi de la sfârşitul lunii octombrie. Imagini video fuseseră difuzate cu adolescentul care mărturisea că a ucis mai mulţi oameni ai lui Isus Radilla, lider al cartelului numit Pacificul de Sud.

Adolescentul fusese recent eliberat pe cauţiune, din cauza vârstei sale, după ce fusese capturat în cadrul unei acţiuni militare în care au fost arestaţi şase presupuşi ucigaşi, conform mass-media.

La un moment dat, mai mulţi bărbaţi au fost găsiţi morţi, agăţaţi de podurile din Cuernavaca, la o sută de kilometri de Mexico City. Suspecţii interogaţi au relatat faptul că adolescentul era responsabil pentru tăierea capetelor şi organelor genitale ale victimelor. "Eu doar le ucideam, nu le-am agăţat de poduri niciodată", a declarat adolescentul, în faţa procurorului.

×