x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un Airbus A340 al Air France, reţinut la sol din cauza unor probleme tehnice

Un Airbus A340 al Air France, reţinut la sol din cauza unor probleme tehnice

08 Iul 2009   •   00:00
Un Airbus A340 al Air France, reţinut la sol din cauza unor probleme tehnice

Un avion al companiei Air France a fost implicat într-un incident, în aeroportul din Cayenne. Este vorba despre un Airbus A340 care a fost reţinut la sol din cauza unor probleme tehnice. Aeronava trebuia să decoleze din Cayenne ieri, în jurul orei locale 18.00 cu direcţia Paris.



Avionul efectuase deja cursa Paris-Cayenne, însă întoarcerea spre Paris a fost anulată, informează AFP, citată de antena3.ro.

Sylvie Caudrillier, directoarea regională a Air France din Guiana Franceză , a declarat că problema tehnică a fost "constatată în urma unui control al avionului".

Aceasta a dăugat că problema a fost detectată la "radarul avionului". "Avionul va fi reparat la faţa locului de mecanicii noştri care se află în Guiana şi de o echipă care va veni din Franţa", a concluzionat Sylvie Caudrillier.

În urmă cu aproximativ o lună, avionul Airbus A330 al companiei Air France, care asigura legătura între Rio de Janeiro şi Paris, a dispărut în largul coastelor braziliene. Aeronava avea 228 de persoane la bord, printre care şi o româncă. (V.A.)

×
Subiecte în articol: externe