x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un alt avion a suferit turbulenţe în zona în care a dispărut aparatul Air France

Un alt avion a suferit turbulenţe în zona în care a dispărut aparatul Air France

10 Iun 2009   •   00:00
Un alt avion a suferit turbulenţe în zona în care a dispărut aparatul Air France

Un avion al companiei germane Lufthansa a suferit puternice turbulenţe, iar un pasager a fost rănit destul de serios, în momentul în care aparatul survola aceeaşi zonă în care s-a produs accidentul în care a fost implicat avionul companiei Air France în urma căruia şi-au pierdut viaţa 228 de persoane.



Săptămânalul german 'Stern', citat de Agerpres, scrie că avionul de tip Boeing 747-400, care efectua un zbor Sao Paulo-Frankfurt, a suferit turbulenţe puternice la trei ore după ce decolase din Sao Paolo, şi cu doar 48 de ore înainte de accidentul fatal al avionului francez.

Compania Lufthansa confirmă în paginile revistei Stern că un pasager a fost rănit, lovindu-se de tavanul avionului în momentul în care acesta a început să trepideze din cauza turbulenţelor. Turbulenţele au fost atât de puternice încât au produs desprinderea cărucioarelor pentru băuturi şi alimente, care nu au mai putut fi controlate, dar şi a bagajelor de mână, în timp ce diverse obiecte neasigurate au zburat prin cabină.

Mai mulţi pasageri care nu purtau centurile de siguranţă s-au lovit de tavanul avionului, iar unul dintre ei s-a rănit şi a trebuit cusut chiar în avion pentru a i se opri hemoragia.

'De obicei se produc turbulenţe pe această rută', a declarat un purtător de cuvânt al Lufthansa pentru revista Stern, care prezintă mărturiile mai multor pasageri ai cursei germane. (V.A.)

×
Subiecte în articol: externe