x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un american convertit la islam a muşcat doi agenţi FBI

Un american convertit la islam a muşcat doi agenţi FBI

07 Ian 2011   •   10:00
Un american convertit la islam a muşcat doi agenţi FBI

Un american convertit la islam a fost arestat, după ce a muşcat doi agenţi FBI,veniţi să îl interogheze în legătură cu o anchetă care nu avea nici o legătură cu el.

Potrivit plângerii depuse împotriva lui Emerson Begolly, în vârstă de 21 de ani, poliţiştii s-au apropiat de el în timp ce se afla singur într-o maşină parcată în faţa unui restaurant din New Bethlehem, Pennsylvania, informează AFP, citată de antena3.ro.

Agenţii intenţionau să-l interogheze în cadrul unei anchete la care lucrau, însă tânărul a început să ţipe la ei. În timpul confruntării, tânărul i-a muşcat pe agenţi până la sânge.

După ce l-au imobilizat, poliţiştii au găsit în buzunarul vestei agresorului un pistol. Begolly a fost inculpat pentru agresiune contra poliţiei şi pentru posesie de armă cu intenţia de a comite o crimă.

Înainte de a se converti la islam, Emerson Begolly a fost un simpatizant nazist. Tânărul era cunoscut de poliţişti întrucât posta cu regularitate pe Internet poezii şi cântece antisemite, chemând la jihad, sub pseudonimul Asadullah Alshishani.

×