x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un autoturism din coloana oficială a premierului bulgar a cauzat un accident rutier

Un autoturism din coloana oficială a premierului bulgar a cauzat un accident rutier

25 Iun 2009   •   00:00

Un autovehicul din coloana oficială a premierului bulgar, Serghei Stanişev, a fost implicat miercuri într-un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane din cauza "conducerii imprudente", potrivit martorilor oculari, citaţi de Sofia Echo în ediţia electronică.



Un autoturism a fost distrus, iar şoferul acestuia şi un membru al Guvernului au fost răniţi miercuri într-un accidentul produs la ora locală 16.30 (16.30, ora României) pe autostrada E76.

Potrivit Sofia Echo, două autoturisme şi un camion au fost implicate într-o coliziune în lanţ. Între persoanele rănite se numără şoferul unui autoturism şi un oficial din cadrul biroului de presă al Guvernului, Maria Savova.

"Conduceau ca nebunii, era cât pe ce să fiu şi eu implicat în accident", a precizat pentru cotidianul Dnevnik un martor ocular.

Potrivit declaraţiei făcute publice miercuri de poliţia din oraşul Blagoevgrad, "şoferul autoturismului marca Seat a provocat accidentul din cauza efectuării unei manevre fără a se asigura şi a intrat în coliziune cu un Ford Escort al Guvernului care era ultima maşină din coloana oficială".

Numeroşi martori oculari, alături de şoferul autoturismului Seat, au contrazis însă această declaraţie. "Ne îndreptam spre Grecia şi în jurul orei locale 16.25 am văzut coloana îndreptându-se în direcţia mea dinspre oraşul Simitli. În faţa mea era un camion, însă o maşină din coloana oficială a tăiat calea camionului, care a virat spre marginea drumului şi apoi am intrat în camion, care la rândul său s-a ciocnit de ultima maşină din coloana oficială. Totul s-a întâmplat foarte repede, carosabilul era ud şi alunecos" a declarat şoferul autoturismului Seat, citat de cotidianul Dnevnik.
Mediafax

×
Subiecte în articol: externe