x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bilanţul incidentului aerian din Rusia a ajuns la trei morţi şi 19 răniţi

Bilanţul incidentului aerian din Rusia a ajuns la trei morţi şi 19 răniţi

17 Oct 2022   •   21:48
Bilanţul incidentului aerian din Rusia a ajuns la trei morţi şi 19 răniţi

UPDATE:Cel puţin trei persoane au murit, iar alte 19 sunt spitalizate în urma prăbuirii unui avion militar rus pe o clădire din orăşelul rus Eisk, conform celui mai nou bilanţ anunţat de autorităţile locale.

Un bombardier de tip Suhoi Su-34 s-a prăbuşit, luni seară, pe un bloc rezidenţial cu nouă etaje din orăşelul Eisk, situat în sud-vestul Rusiei, în apropierea frontierei cu Ucraina. Cei doi piloţi s-au catapultat, potrivit cotidianului Le Monde.

Cel puţin trei persoane au murit, iar alte 19 sunt spitalizate în urma impactului şi a incendiului produs la sol. Patru dintre persoanele spitalizate sunt în stare gravă, anunţă autorităţile locale, citate de agenţia Interfax.

Conform ipotezei principale a anchetatorilor, unul dintre motoarele avionului a luat foc imediat după decolare.

 

Stire inițială: Un avion militar s-a prăbușit luni peste o clădire rezidențială din orașul Eisk, în sudul Rusiei, anunță Reuters. Cel puțin o persoană a murit, iar alte trei persoane, inclusiv un copil, au fost spitalizate în stare gravă.

Eisk este un oraș din Regiunea Krasnodar, Federația Rusă.

Imagini neconfirmate pe rețelele de socializare arată o mare minge de foc care a erupt din ceea ce pare a fi o clădire cu mai multe etaje.

 

 

Conform presei ruse, avionul era un Su-34 și s-a prăbușit în timpul unui zbor de antrenament de pe un aerodrom militar. Prăbușirea a fost cauzată de un incendiu la motor. Piloții s-ar fi ejectat la timp.

Clădirea are nouă etaje și este în întregime în flăcări, potrivit martorilor oculari.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: avion militar prăbuşit Eisk