x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un avocat l-a împuşcat pe şeful baroului după care s-a sinucis

Un avocat l-a împuşcat pe şeful baroului după care s-a sinucis

29 Oct 2015   •   14:42
Un avocat l-a împuşcat pe şeful baroului după care s-a sinucis

Un avocat l-a rănit grav joi cu o armă de foc pe preşedintele baroului de la tribunalul din Melun (în sudul Parisului) chiar în biroul acestuia din incinta instanţei, iar apoi s-a sinucis, relatează AFP, citând surse apropiate anchetei.

'Atacatorul este mort şi preşedintele baroului este în stare gravă', a declarat o sursă apropiată anchetei. Ulterior, mai multe surse au anunţat decesul preşedintelui baroului în urma rănilor, dar această informaţie a fost dezminţită în cele din urmă. Rănitul a fost transferat 'în stare gravă' la un spital din Paris, a declarat o sursă apropiată anchetei.

Bărbatul avea o întâlnire cu victima care trebuia să notifice suspendarea sa, a indicat aceeaşi sursă, fără să precizeze motivul suspendării avocatului.

Ministrul de justiţie francez, dna Christiane Taubira, şi-a exprimat consternarea într-un comunicat în legătură cu această 'teribilă agresiune', în timp ce preşedintele Consiliul Naţionale Barourilor (CNB), Pascal Eydoux, s-a declarat 'stupefiat, consternat şi îngrozit'.

×
Subiecte în articol: avocat sinucis