x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un bărbat a primit un transplant care i-a salvat viaţa de la una dintre victimele atentatului de la premiera "Batman"

Un bărbat a primit un transplant care i-a salvat viaţa de la una dintre victimele atentatului de la premiera "Batman"

23 Iul 2012   •   16:14
Un bărbat a primit un transplant care i-a salvat viaţa de la una dintre victimele atentatului de la premiera "Batman"

Plamanii uneia dintre victimele masacrului de la premiera "Batman", in care si-au pierdut viata 12 persoane, au fost transplantati unui pacient care are astfel ocazia de a trai in continuare.

O fotografie cu pacientul care se recupereaza a fost postata de Lucas Massey, nepotul pacientului, pe site-ul de socializare Reddit.

"Unchiul meu Greg tocmai a primit doi plamani de la o victima a atentatului de la Aurora. E uimitor cum o astfel de tragedie inseamna si salvarea vietii unu om", scrie Lucas Massey.

Nu se cunoaste inca identitatea donatorului.

Intre timp, o alta veste buna a fost data la iveala. O femeie insarcinata care a fost impuscata de trei ori, inclusiv in abdomen, a aflat ca bebelusul ei va supravietui. Ashley Moser, de 25 de ani, a fost impuscata de doua ori in gat si o data in abdomen.

Fiica ei de sase ani, cu care se afla in cinematograf, a murit.

58 de persoane au fost impuscate in cinematograful din Aurora, Colorado, de James Holmes, un student care a abandonat Facultata de Medicina si care, cand s-a predat politiei, sustinea ca este personajul "The Joker" din filmul Batman. 12 dintre victime nu au supravietuit.

×
Subiecte în articol: aurora colorado james holmes