x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un bărbat, mort prin împuşcare în vila Oliviei Newton-John

Un bărbat, mort prin împuşcare în vila Oliviei Newton-John

20 Aug 2013   •   17:57
Un bărbat, mort prin împuşcare în vila Oliviei Newton-John

Corpul neînsufleţit al unui bărbat care ar fi decedat în urma împuşcării a fost descoperit în vila Oliviei Newton-John,  din Jupiter Inlet Colony, Florida, relatează Le Figaro.

Chiar dacă actriţa (şi cântăreaţa) nu era prezentă la faţa locului în momentul producerii evenimentului, presa americană menţionează numele acesteia în contextul incidentului.
Victima, un bărbat în vârstă de 42, fusese angajată de actriţă pentru efectuarea de lucrări de întreţinere la vila acesteia.

Soţul vedetei, John Easterling, şi aceasta, nu se aflau în locuinţa de 690 de metri pătraţi în momentul producerii faptelor, a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei. El a adăugat că bărbatul care a fost împuşcat nu locuia acolo şi nu avea legătură de rudenie cu Olivia Newton-John.

Poliţia, care a fost alertată de un apel telefonic luni, la orele 12:15, este obligată, conform cutumelor, să considere într-o primă instanţă morţile subite drept omucideri, chiar dacă un raport iniţial al poliţiei face menţiunea unei sinucideri, scrie un ziar local.

Jupiter Inlet Colony este un mic orăşel situat pe o peninsulă din estul Floridei. Aici se află 240 de case, a căror valoare este estimată la circa 650.000 de dolari fiecare. Proprietatea de 14 hectare a Oliviei Newton-John, construită în 1975 pe litoral, a fost achiziţionată de cei doi soţi în mai 2009, cu suma de 4,1 milioane de dolari.

Actriţa în vârstă de 64 de ani a cunoscut un succes imens în 1978, graţie adaptării la marele ecran a comediei muzicale Grease. Ea a jucat atunci rolul lui Sandy Olsson alături de John Travolta. Câţiva ani mai târziu, ea a lansat un single, “Let's Get Physical” (1981), unul dintre cele mai mari succese muzicale ale anilor 1980.


×
Subiecte în articol: Olivia Newton-John