x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un bărbat şi-a smuls ochii din cap cu mâinile goale, în biserică, pentru că aşa i-au zis "vocile"

Un bărbat şi-a smuls ochii din cap cu mâinile goale, în biserică, pentru că aşa i-au zis "vocile"

08 Oct 2011   •   17:26

In timpul slujbei de duminica din Viareggio, Italia, un barbat si-a scos ochii pentru ca asa i-au spus vocile, scrie shockingtimes.com. Potrivit martorilor, barbatul in varsta de 46 de ani s-a ridicat in picioare in timpul slujbei si, cu un calm desavarsit, si-a scos ochii cu mainile goale, in fata oamenilor ingroziti. Mama barbatului a incercat sa il ajute, in timp ce preotul a sunat la salvare. Odata ajuns la spital, barbatul le-a spus doctorilor ca 'vocile i-au spus' sa isi scoata ochii. Doctorii s-au declarat uimiti de rezistenta barbatului la durere, acesta raspunzand cu un calm iesit din comun la intrebarile medicilor. Mai mult, medicul care l-a tratat a declarat ca pacientul nu a aratat niciun semn de disconfort sau durere, spunand ca, din punctul lui de vedere, ca sa-ti scoti singur ochii trebuie sa fii de o duritate extrema.

Mama barbatului a fost intreabata daca are idee de ce fiul ei a facut asa ceva. Aceasta a raspuns ca exista un pasaj in biblie care spune "Daca pacatuiesti cu ochii, scoate-i" si probabil fiul sau a luat-o de buna.

Barbatul a ramas orb si a fost transferat la un spital psihiatric, unde primeste tratament.


×