x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un brazilian a băgat 40 de ace în copil ca să se răzbune pe mamă

Un brazilian a băgat 40 de ace în copil ca să se răzbune pe mamă

de Irina Cristea    |    18 Dec 2009   •   00:00
Un brazilian a băgat 40 de ace în copil ca să se răzbune pe mamă
Sursa foto: /AFP/MEDIAFAX

Ca să se răzbune pe soţie, un brazilian a urmat sfatul amantei şi a încercat să îşi ucidă fiul vitreg în vârstă de doi ani introducându-i 40 de ace în corp.



Incredibilul caz a fost descoperit în regiunea Bahia, din nord-estul ţării. Mama copilului l-a dus la spital după ce micuţul a început să se simtă rău, să vomite şi să se plângă de dureri de burtă. Medicii care l-au controlat au privit înmărmuriţi rezultatul radiografiei, din care reieşea că băieţelul e plin de ace, îndeosebi în picioare, zona gâtului şi în cea a toracelui. Din păcate, inclusiv unele organe vitale i-au fost înţepate - ficatul şi unul dintre plămâni. Băieţelul a fost supus unei intervenţii chirurgicale în care medicii speră să îi scoată o parte dintre ace.

Ei nu se vor atinge însă de cele care i-au atins organele interne, pentru că scoaterea lor ar putea provoca leziuni şi mai grave.

ÎN AREST

Tatăl vitreg al copilului, Roberto Carlos Magalhaes, şi-a recunoscut vina în acest caz, spunând că a acţionat la îndemnul amantei sale, urmând un ritual de magie neagră. "A vrut să se răzbune pe nevasta lui", a declarat şeful poliţiei din oraşul brazilian Ibotirama, citat de AFP. Nu există încă amănunte despre ce a provocat setea de răzbunare a bărbatului.

×
Subiecte în articol: externe