x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO: Un copil a fost omorât în bătaie de părinţii lui pentru că nu citise Biblia

VIDEO: Un copil a fost omorât în bătaie de părinţii lui pentru că nu citise Biblia

07 Dec 2012   •   14:42
VIDEO: Un copil a fost omorât în bătaie de părinţii lui pentru că nu citise Biblia
Sursa foto: Roderick "RJ" Arrington Jr.,

Un băiat de şapte ani a fost bătut de părinţii lui pentru că i-a minţit că a citit Biblia şi pentru că nu îşi terminase temele, micuţul murind la spital, informează Huffington Post.

Potrivit poliţiei din Las Vegas, Roderick "RJ" Arrington Jr. era inconştient când a fost internat pe 29 noiembrie, a doua zi încetând din viaţă. Autorităţile au fost anunţate de medici, după ce aceştia au văzut rănile grave ale băiatului, pe cap, pe spate, pe umeri. Pe corpul micuţului au fost găsite şi răni ale unor bătăi anterioare.

Mama băiatului, Dina Palmer, în vârstă de 27 de ani, şi tatăl vitreg, Markiece Palmer, în vârstă de 34 de ani, au fost arestaţi şi acuzaţi de omorârea băiatului. Potrivit poliţiei, Palmer a stat pe margine în timp ce soţul ei lovea copilul.

Markiece Palmer l-a bătut pe Roderick pe 27 noiembrie pentru că acesta minţise că citise Biblia, iar în următoarea zi l-a lovit pentru că nu îşi terminase tema. Bărbatul a lovit copilul cu spatula, cureaua, şi chiar cu  o lopată, în timp ce femeia l-a bătut cu cureaua.

Dina şi Markiece Palmer au fost puşi sub acuzare pentru crimă, abuz şi neglijenţă.

8 News NOW

×
Subiecte în articol: bataie violenta abuz omor neglijenta