x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un copil periculos de 6 ani, reţinut de poliţie pentru că şi-a intimidat profesorul

Un copil periculos de 6 ani, reţinut de poliţie pentru că şi-a intimidat profesorul

26 Apr 2012   •   13:08
Un copil periculos de 6 ani, reţinut de poliţie pentru că şi-a intimidat profesorul

Politistii dintr-un orasel american din statul Indiana au retinut un elev de sase ani pe care l-au acuzat de lovire si intimidare dupa ce acesta l-a lovit pe directorul scolii cu piciorul si l-a amenintat.

Copilul, al carui nume nu a fost facut public, fusese suspendat recent din clasa intai pentru ca muscase un om de serviciu.

Politia a fost chemata dupa ce elevul i-ar fi tras un sut directorului si l-ar fi amenintat atat pe el, cat si pe directoarea adjuncta ca ii va omori.

Copilul se tavalea pe jos si tipa isteric, cand politia a ajuns la fata locului. Elevul a fost dus la sectia de politie, urmand ca pe numele acestuia sa fie formulate acuzatii oficiale.

In cazul in care va fi gasit vinovat, acesta ar urma sa treaca in tutela statului si sa fie institutionalizat in regim de supraveghere.

La inceputul lunii aprilie, un alt elev de sase ani, de data aceasta o fetita, a fost retinuta de politie, in SUA, sub acuzatii similare.

Fetita a fost chiar incatusata, in raportul agentului care s-a deplasat la fata locului precizandu-se ca masura a fost necesara intrucat aceasta ar fi "depus o rezistenta activa".

×
Subiecte în articol: copil arestat