x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un crocodil centenar a murit de prea mult NOROC! (FOTO)

Un crocodil centenar a murit de prea mult NOROC! (FOTO)

15 Feb 2015   •   15:28
Un crocodil centenar a murit de prea mult NOROC! (FOTO)
Sursa foto: Europics

Biologii spun ca durata de viata a crocodililor este similara cu cea umana, prin urmare, un crocodil centenar precum cel care vietuia intr-un lac din Bangladesh.

Telegraph.co.uk informeaza ca reptilei i-au fost curmate zilele nu de catre vreun vanator, ci de un criminal mult mai pervers: de obezitate.

Judecand obiectiv faptele, se pare ca animalul a fost totusi victima oamenilor, locuitorii zonei fiind crescuti in spiritul legendei conform careia daca hraneai crocodilul flamand, aveai parte de noroc.

Culmea este ca in lacul respectiv mai traiau inca trei crocodili, si care si-au terminat conturile cu lumea aceasta tot din cauza supraalimentarii.
Norocul, sau ghinionul, supravietuitorului a fost acela ca a trebuit sa consume de unul singur toate ofrandele aduse de cei care asteptau sa vina norocul de la patru crocodili. Pana la urma nu a mai putut face fata multimi de capre sau pasari aruncate in lac, si a fost gasit plutind cu burta-n sus pe suprafata iazului.

"Eram la curent cu problema aceasta, dar n-am stiut cum sa reactionam. Exista credinta ca celor care vor hrani un crocodil flamand li se va indeplini orice dorinta. De obicei ofranda adusa era doar o pasare, dar in mintea oamenilor s-a infiripat ideea ca daca sacrificiul va fi mai mare, vor creste si sansele lor, asa ca au inceput sa aduca si capre", a declarat un localnic jurnalistilor.

×