x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un fotograf a dat lovitura: "Au fost 5 secunde pe care nu le voi uita niciodată!" Cum arată o balenă după ce înghite un banc de sardine (VIDEO)

Un fotograf a dat lovitura: "Au fost 5 secunde pe care nu le voi uita niciodată!" Cum arată o balenă după ce înghite un banc de sardine (VIDEO)

12 Iun 2013   •   13:52
Un fotograf a dat lovitura: "Au fost 5 secunde pe care nu le voi uita niciodată!" Cum arată o balenă după ce înghite un banc de sardine (VIDEO)
Sursa foto: Facebook

Eduardo Acevedo Fernandez nu a fost înghiţit de uriaşa balenă pe care a întâlnit-o recent în Insulele Canare. Însă ceea ce a trăit la câţiva metri adâncime, în Oceanul Atlantic, a însemnat pentru fotograful spaniol "cinci secunde pe care nu le voi uita niciodată".

Balena, care seamănă cu o creatură extraterestră, a fost importalizată de Eduardo în momentul în care înghite un banc de sardine, scrie grindtv.com.

"Am vrut să imortalizez momentul în care o astfel de balenă atacă un banc de sardine. Ştiam că va fi foarte dificil, pentru că sunt foarte rapide", a declarat fotograful spaniol.

Dupa mai multe încercări eşuate, Eduardo a dat într-un final lovitura! Fotograful a reuşit să imortalizeze mamiferul după ce a înghiţit un banc de sardine.

"Am avut 5-6 secunde la dispoziţie până când balena a deschis gura şi a atacat. A trecut la aproape 1 metru de mine", îşi aminteşte Acevedo.

Balene Bride avea 12 metri lungime.

Potrivit grindtv.com, aceste balene de acest tip înoată cu o viteză de 20 de kilometri pe oră şi îşi pot disloca maxilarul inferior, la fel ca şerpii, pentru a înghiţi o cantitate mare de hrană.

Intra pe pagina de Facebook a lui Eduardo Acevedo Fernandez pentru mai multe fotografii spectaculoase.

Dacă aveţi şi voi astfel de imagini, comentaţi şi share AICI





×