x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un grup de hoţi, printre care şi români, au fost prinşi pentru că...puţeau

Un grup de hoţi, printre care şi români, au fost prinşi pentru că...puţeau

13 Ian 2012   •   07:47
Un grup de hoţi, printre care şi români, au fost prinşi pentru că...puţeau

Un grup de trei barbati originari din Ungaria si Romania, care potrivit declaratiilor lor ar fi lucrat la o ferma din Austria, au fost arestati de politia austriaca dupa ce in furgoneta lor s-au gasit piese de tractor, informeaza Austrian Times in editia de joi.

'Au sustinut ca au lucrat la ferma, dar fermierul nu i-a platit si de aceea au luat cu ei piesele de tractor', a relatat politia.

Un miros puternic a dat de gol grupul de barbati cu varste cuprinse intre 29 si 45 de ani, care se deplasau in Nickelsdorf /estul Austriei, aproape de granita cu Ungaria si Slovacia/. Politia a devenit suspicioasa dupa ce a tras pe dreapta furgoneta lor care mirosea distinct, ca o ferma.

Cei trei barbati au trezit suspiciuni nu numai din cauza mirosului puternic, ci si din cauza tinutei lor murdare. Politia a gasit in furgoneta patru cauciucuri de tractor, doua discuri de tractor, un arbore de tractor si un suflator de siloz in valoare de aproximativ 9.000 de euro.

Cei trei au dat declaratii contradictorii cu privire la originea pieselor mecanice murdare si nu au putut sa ofere dovada posesiei lor legitime. Barbatii au fost arestati si ulterior interogati in legatura cu un jaf care a avut loc in Sankt Peter in der Au /Austria Inferioara/.

In timpul interogatoriului, ei au declarat ca ferma datora fiecaruia suma de 3.500 de euro si ca au fost siliti sa doarma intr-o camera neincalzita si in conditii neigienice.

×