x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un irlandez dorea să revină din vacanţa petrecută în Brazilia cu un kilogram de cocaină ascunsă în intestine!

Un irlandez dorea să revină din vacanţa petrecută în Brazilia cu un kilogram de cocaină ascunsă în intestine!

15 Sep 2011   •   21:00

Un tanar irlandez, in varsta de 20 de ani, risca sa isi petreaca urmatorii 15 ani in spatele gratiilor, dupa ce a fost arestat pentru detinere de droguri pe aeroportul Congonhas din Sao Paolo, in timp ce astepta sa se imbarce la bordul unui avion cu destinatia Londra, la capatul unei vacante de doua saptamani petrecuta in tara sud-americana.

Tanarul, identificat doar dupa initiale, PBB, a fost retinut dupa ce a dat semne de agitatie inaintea imbarcarii in avion. Medicii de la spitalul Santa Misericordia din metropola braziliana, acolo unde britanicul a fost transportat de urgenta, au ramas socati atunci cand dupa efectuarea unei radiografii, au constatat sursa agitatiei.

Britanicul ingurgitase nu mai putin de un kilogram de cocaina, sub forma a 72 de comprimate, valoarea stupefiantelor pe piata neagra depasind 150.000 de euro! Cu toate acestea, el a declarat senin anchetatorilor ca drogurile nu erau destinate traficului, ci consumului propriu.

Potrivit Daily Mail, pe aeroportul Congonhas din Sao Paolo, cinci persoane sunt arestate, in medie, zilnic, pentru trafic sau detinere de droguri.

Vezi aici cum arata stomacul irlandezului burdusit cu cocaina

×
Subiecte în articol: cocaina Irlanda droguri vacanta brazilia