x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un judecător texan anticipează un război civil în cazul realegerii lui Barack Obama

Un judecător texan anticipează un război civil în cazul realegerii lui Barack Obama

24 Aug 2012   •   08:21
Un judecător texan anticipează un război civil în cazul realegerii lui Barack Obama

Un judecator texan a avertizat cu producerea unui razboi civil si o interventie a ONU in cazul realegerii presedintelui Barack Obama, cerand o crestere a impozitelor pentru a angaja noi serifi capabili sa impiedice o mobilizare a fortelor Natiunilor Unite, informeaza Mediafax, care citeaza AFP.

Tom Head, judecator in comitatul Lubbock din Texas (sudul Statelor Unite), afirma ca Barack Obama va ceda "suveranitatea Statelor Unite ONU" daca iese invingator la alegerile prezidentiale din 6 noiembrie, o decizie inacceptabila pentru un texan care, potrivit lui, ar putea recurge la arme.

"Ma astept la ce este mai rau. Tulburari, acte de nesupunere civila, un razboi civil poate. Si nu vorbim doar de cateva revolte si manifestatii ici-colo, vorbim de Lexington, Concord (orase texane) care vor lua armele si se vor debarasa" de Obama, a declarat marti Head pentru postul de televiziune Fox News.

"In prezent, ce se va intampla daca vom face acest lucru?". Obama "va trimite trupe ONU. Nu ii vreau in comitatul Lubbock, prin urmare voi scoate tancurile inaintea lor si le voi spune: voi nu intrati aici", a declarat Head care, in calitate de judecator, este desemnat sa administreze comitatul in caz de criza.

"Seriful mi-a spus ca ma va sustine. Dar eu nu vreau amatori cu el, vreau politisti antrenati, echipati si experimentati care sa ma sustina", a continuat el pentru a-si justifica cererea de crestere a impozitelor.

Head si-a moderat totusi declaratiile miercuri, afirmand ca vorbeste de razboi civil ca "cel mai rau dintre scenarii", apreciind ca prabusirea economica a Statelor Unite este un scenariu mult mai probabil.

×
Subiecte în articol: alegeri barack obama onu razboi civil