x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un locatar al Palatului Buckingham, şantajat

Un locatar al Palatului Buckingham, şantajat

de Jurnalul National    |    29 Oct 2007   •   00:00


Un membru al familiei regale britanice a fost ţinta unei tentative de şantaj ai cărui autori, doi bărbaţi, au fost arestaţi de Scotland Yard, informează presa britanică.

SCANDAL LA LONDRA



Un membru al familiei regale britanice a fost ţinta unei tentative de şantaj ai cărui autori, doi bărbaţi, au fost arestaţi de Scotland Yard, informează presa britanică. Potrivit săptămănalului The Sunday Times, cei doi autori ai şantajului au cerut 75.000 de euro pentru a nu face publică o inregistrare video avăndu-l ca protagonist pe acest membru al familiei regale, a cărui identitate nu a fost făcută publică. In inregistrarea care datează din august, victima este filmată in timpul unui act sexual. Palatul Buckingham a refuzat să comenteze acest caz.

Este prima dată in decursul a peste un secol cănd un membru al familiei regale devine victima unui şantaj. In 1891, Eduard al VII-lea, cel care avea să devină rege, a plătit o sumă de bani unor prostituate, pe care le frecventa, in schimbul unor scrisori pe care le adresase acestora. Scrisorile au fost scoase la licitaţie la Londra in 2002.

×
Subiecte în articol: externe