x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un oficial rus neagă semnarea acordului de încetare e focului

Un oficial rus neagă semnarea acordului de încetare e focului

11 Aug 2008   •   00:00

14:05 • Agenţia rusă de presă Ria Novosti, care citează o agenţie georgiană, a anunţat astăzi la prînz că preşedintele georgian Mihail Saakasvili ar fi semnat un acord de încetare a focului. La doar cîteva minute, un înalt oficial rus a dezminţit ştirea, catalogînd-o drept o "înşelătorie".

Agenţia rusă de presă Ria Novosti, care citează o agenţie georgiană, a anunţat astăzi la prînz că preşedintele georgian Mihail Saakasvili ar fi semnat un acord de încetare a focului. La doar cîteva minute, un înalt oficial rus a dezminţit ştirea, catalogînd-o drept o "înşelătorie".

 

DEZINFORMARE. Potrivit informaţiei iniţiale, este vorba despre un document agreat de UE, pe care preşedintele francez Nicolas Sarkozy ar urma să-l prezinte şi Kremlinului. Chiar Mihail Saakasvili a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că Sarkozy va merge la Kremlin pentru discuţii cu preşedinele rus, Dmitri Medvedev. Pînă în acest moment nu există informaţii legate de conţinutul acordului, şi nici dacă acesta este agreat de partea rusă.

×
Subiecte în articol: externe