x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un presupus lider mafiot candidează la alegerile legislative din Bulgaria

Un presupus lider mafiot candidează la alegerile legislative din Bulgaria

15 Iun 2009   •   00:00

Anghel Hristov, cel de-al doilea presupus lider al mafiei bulgare din gruparea numită "Fraţii Galevi", va candida pentru un mandat în noul Parlament bulgar, din partea Partidului FLAME, relatează site-ul Novinite.com.



Hristov se va afla în fruntea listei majoritare a Partidului pentru Alternativă Liberală şi Pace (FLAME), din oraşul Pernik. Informaţia a fost furnizată de agenţia de informaţii bulgară BTA. Hristov este de asemenea singurul candidat FLAME, în alt oraş din vestul ţării, Kiustendil.

Preşedintele Curţii Regionale din Kiustendil a confirmat, potrivit postului de radio naţional, BNR, că instituţia primise documente legate de cazul "Fraţii Galevi". Curtea a mai primit cereri de eliberare din închisoare depuse de avocatul Menko Menkov.

Plamen Galev şi Anghel Hristov, cunoscuţi de asemenea şi sub numele de "Fraţii Galevi", urmează să fie eliberaţi din detenţie, după ce le-a fost permis amândurora să candideze la alegerile parlamentare, primind astfel imunitate.

Miercuri, Comisia Electorală Regională a confirmat că Galev fusese înregistrat pentru a participa la următoarele alegeri generale. Galev şi Hristov au fost anchetaţi pentru o lungă perioadă de timp în special pentru escrocherii şi crimă organizată, în oraşul Dupniţa.
Mediafax

×
Subiecte în articol: externe