x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO! Un promo pentru 'The Simpsons' în care Trump este făcut de râs a devenit viral pe internet

VIDEO! Un promo pentru 'The Simpsons' în care Trump este făcut de râs a devenit viral pe internet

29 Apr 2017   •   18:40
VIDEO! Un promo pentru 'The Simpsons' în care Trump este făcut de râs a devenit viral pe internet

Celebrul serial de desene animate "The Simpsons" l-a criticat dur pe Donald Trump într-un promo devenit viral dedicat împlinirii a 100 de zile de mandat, în care personajul animat care-l reprezintă se laudă că şi-a mărit numărul de adepţi pe Twitter şi că şi-a redus handicapul la golf, relatează AFP. 

Cele 84 de secunde postate pe contul de Twitter al comediei satirice de animaţie a canalului Fox este o avanpremieră la episodul programat duminică, care subliniază că 6,8% din mandatul la Casa Albă a lui Donald Trump s-a scurs deja. Deja vizionat de cinci milioane de ori pe YouTube vineri, videoclipul în prezent se apropie vertiginos de 6,2 milioane de vizualizări. Acest promo prezintă o noapte furtunoasă într-o Casă Albă sinistră, unde purtătorul de cuvânt al executivului Sean Spicer poate fi văzut spânzurat, cu o pancartă pe care scrie "demisionez" în jurul gâtului. 

"Nu îi voi lua locul!", strigă consiliera preşedintelui Kellyanne Conway, care fuge după ce descoperă cadavrul. La etaj, personajele caricaturizate care îi reprezintă pe strategul lui Donald Trump, Steve Bannon, şi pe ginerele preşedintelui, Jared Kushner, se bat. 

În acest timp, Trump stă aşezat pe pat într-o pijama roşie cu smartphone-ul în mână, având alături o carte a fostului prezentator al postului Fox News Bill O'Reilly şi un "Ghid al Floridei cu numai zece milioane de dolari pe zi". 

"O sută de zile în funcţie şi am realizat atâtea. Mi-am redus handicapul la golf şi contul meu de Twitter are 700 de abonaţi în plus", spune Trump, în timp ce un teckel care îi serveşte de perucă i se întoarce pe cap. "Uitaţi un proiect de lege pe care trebuie să-l citiţi imediat. Reduce impozitele numai pentru republicani", îi spune un asistent. 

"Fox News nu poate să-l citească? O să mă uit la ce spun ei", răspunde miliardarul, înainte de a drumul la televizor unde sunt difuzate imagini conform cărora fiica sa Ivanka a devenit judecătoare a Curţii supreme, unde îşi promovează linia vestimentară. 

"The Simpsons", care a câştigat 32 de premii Emmy şi a prezis că Trump va fi ales preşedinte încă dintr-un episod din anul 2000, ajunge la finalul celui de al 28-lea sezon. Serialul ar urma să continue să fie produs şi difuzat pe micile ecrane cel puţin până la sezonul al 30-lea, scrie Agerpres.

×
Subiecte în articol: trump the simpsons