x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un raport referitor la agresiunile sexuale a fost șters de pe site-ul Casei Albe

Un raport referitor la agresiunile sexuale a fost șters de pe site-ul Casei Albe

01 Sep 2017   •   11:57
Un raport referitor la agresiunile sexuale a fost șters de pe site-ul Casei Albe

Administrația Trump a șters un raport referitor la violența sexuală de pe site-ul Casei Albe, din timpul conducerii lui Barack Obama, relatează The Independent.

Raportul din 2014, intitulat Violul și Agresiunea Sexuală: O nouă chemare la acțiune, a fost scrie de Consiliul Casei Albe și de biroul vice-președintelui Joe Biden. Dispariția raportului a fost semnalată de o spijinitoare a drepturilor omului, Alexandra Brodsky, co-fondator al organizației împotriva violenței sexuale KnowYourIX.

„Am intrat să-l caut pentru că lucrez la un raport pentru un client, un supraviețuitor, care căuta niște literatură despre impactul violenței sexuale, iar raportul este o sursă foarte bună pentru astfel de cercetări. Dar nu mai este pe site-ul Casei Albe. Nu mai este nicăieri pe site.”, a spus aceasta.

„Raportul se numeste << O nouă chemare la acțiune >>, iar faptul că a fost scos este descurajator”. Aceasta a mai afirmat că este de părere că administrația Trump „subminează” eforturile de a ajuta supraviețuitorii violurilor și agresiunilor sexuale.

×