x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un roi "masiv" de albine a provocat întârzierea unui avion ce trebuia să decoleze de pe aeroportul din Miami

Un roi "masiv" de albine a provocat întârzierea unui avion ce trebuia să decoleze de pe aeroportul din Miami

24 Mar 2017   •   23:30
Un roi "masiv" de albine a provocat întârzierea unui avion ce trebuia să decoleze de pe aeroportul din Miami

Un avion care urma să decoleze luni de pe Aeroportul Internaţional Miami din Florida a fost întârziat de un roi de albine găsit pe una dintre aripile aeronavei, informează UPI. 

Zborul de pasageri care trebuia să decoleze luni după-amiaza spre Aeroportul John F. Kennedy din New York a fost întârziat timp de câteva ore după ce conducerea aeroportului a fost nevoită să apeleze la un apicultor pentru a îndepărta insectele. "Albinele erau în zona destinată încărcăturii şi puneau în pericol personalul", a declarat purtătoarea de cuvânt a American Airlines, Alexis Aran Coello, pentru CBS News. "Deoarece albinele se aflau acolo, ei nu puteau încărca bagajele. A trebuit să ne ocupăm de situaţie", a completat aceasta. 

Unul dintre pasageri, Jonathan Gillinski, a declarat că apicultorul a fost înţepat de mai multe ori în timp ce încerca să îndepărteze roiul masiv. "Cred că erau mii (de albine - n.r.), a spus acesta. 

Coello a menţionat că pasagerii au primit gustări şi băuturi în timp ce au aşteptat remedierea situaţiei. "Am vrut să rezolvăm situaţia cât mai curând posibil", a adăugat ea.AGERPRES

×