x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un român ar fi jefuit-o pe febleţea minoră a premierului Italian

Un român ar fi jefuit-o pe febleţea minoră a premierului Italian

de Carmen Plesa    |    18 Ian 2011   •   17:47

Cum în Italia stau peste 1 milion de români, era aproape imposbil ca în scandalul în care este implicat premierul Silvio Berlusconi să nu apară şi referiri la conaţionali de-ai noştri. Românca Ioana Vişan, astăzi în vârstă de 22 de ani, a întreţinut relaţii sexuale cu premierul italian în anul 2009, susţine presa italiană. Iar un alt român a jefuit-o pe celebra Ruby, minora marocană cu care ar fi întreţinut relaţii sexuale acelaşi premier.

Potrivit La Repubblica, Ruby, aflată pe o stradă din Milano, a fost jefuită de un român de 7.000 de euro. Incidentul s-a petrecut anul trecut, când fata era minoră (17 ani). Au intervenit atunci carabinierii, l-au arestat pe român şi au reuşit să recupereze şi o parte din pradă: 5.000 de euro.

Jurnaliştii de la Repubblica se întreabă unde dormise minora în acea seară şi dacă nu cumva banii de care fusese jefuită reprezentau un cadou pe care îl primise pentru servicii sexuale prestate în cuibuşorul de nebunii a lui Berlusconi de la Milano.

Dacă despre hoţul român şi posibila provenienţă a banilor furaţi de el presa italiană a vorbit puţin, cu Ioana Vişan a fost mai generoasă. Tânara se află pe lista de zece presupuse dame de companie care, potrivit Procuraturii milaneze, citată de presa din Peninsulă, au avut relaţii sexuale cu Silvio Berlusconi. Aceleaşi fete erau mandatate să întreţină atmosfera cu prilejul a diverse evenimente. Unul dintre acestea a fost o cină informală organizată de Silvio Berlusconi în primăvara trecută în cinstea lui Vladimir Putin, aflat în vizită în Peninsulă. La această cină ar fi fost prezentă şi românca Ioana Vişan.

Însă nu conaţionala noastră e dama de companie aflată în mijlocul scandalului care a pus pe foc Italia, ci marocanca Ruby. Aceasta i-a adus lui Berlusconi pe cap o anchetă, susţinută de Procuratura din Milano, în care premierul este acuzat de relaţii sexuale cu o prostituată minoră şi trafic de influenţă.

"Cavalerul" ar fi plătit-o pe Ruby, pe numele adevărat Karima El Mahroug, pentru relaţiile sexuale pe care le-a întreţinut cu aceasta anul trecut, pe când era minoră. Tot Berlusconi ar fi intervenit la Poliţia din Milano pentru ca Ruby să fie eliberată atunci când fusese arestată pentru un presupus furt. Premierul le-a spus atunci poliţiştilor că Ruby ar fi... nepoata preşedintelui egiptean Hosni Mubarak.

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi