x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un român din Italia a murit, după ce şi-a scos singur doi dinţi. Ce spune ancheta poliției italiene

Un român din Italia a murit, după ce şi-a scos singur doi dinţi. Ce spune ancheta poliției italiene

06 Ian 2019   •   11:18
Un român din Italia a murit, după ce şi-a scos singur doi dinţi. Ce spune ancheta poliției italiene

Adeseori, auzim despre efectele devastatoare pe care le are automedicația. Când vine vorba de intervenții chiar mai serioase, cum ar fi extracția unui dinte, a nu apela la un medic specializat poate fi letal.

Un român a murit în Italia, după ce şi-a scos singur doi dinţi, pentru că nu avea bani să meargă la dentist. Eugen Munteanu, în vârstă de 55 de ani, trăia și muncea în Cosenza, împreună cu fratele său şi un prieten.

Aceștia trăiau într-o baracă, în condiţii de sărăcie. Cei trei munceau pe unde apucau şi abia aveau bani, iar de multe ori mâncau la o cantină socială.

Veniseră în Italia, de câteva luni, unde lucraseră pentru o firmă din Acri, dar şi-au pierdut serviciul şi nici nu fuseseră plătiţi, pentru că au fost victimele exploatării patronului.

Doar că, la un moment dat, Eugen avea mari dureri de dinţi şi cum era în criză de bani şi nu mai suporta nici durerile… s-a hotărât să îi scoată singur.

După extracţii, însă,...........................

Află ce cred polițiștii italieni că s-a întâmplat

×