x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un roman s-a inecat in Italia si nimeni nu a incercat sa il ajute

Un roman s-a inecat in Italia si nimeni nu a incercat sa il ajute

05 Aug 2008   •   00:00

Romanul Marcello Longu (24 de ani) s-a inecat duminica dupa-amiaza, in apropiere de Reggio Calabria, in sudul Italiei, si nici una dintre zecile de persoane aflate in zona nu i-a acordat ajutor, a relatat luni La Repubblica in editia electronica.



Românul Marcello Longu (24 de ani) s-a înecat duminică după-amiază, în apropiere de Reggio Calabria, în sudul Italiei, şi nici una dintre zecile de persoane aflate în zonă nu i-a acordat ajutor, a relatat luni La Repubblica în ediţia electronică.
Marcello Longu se afla la plajă împreună cu soţia şi cîţiva conaţionali, potrivit agenţiei AGI. În pericol de înec, a început să ceară ajutor. Conaţionalii săi, care nu ştiau să înoate, au rămas împietriţi, în timp ce persoanele din jur au continuat să se distreze, crezînd probabil că este vorba de o glumă. Marcello Longu s-a înecat la circa zece metri de ţărm. Abia atunci, cineva a sunat la numărul de urgenţă 113 dar echipa de salvare, deşi a ajuns imediat, nu a mai putut face nimic. Trupul neînsufleţit a fost recuperat de angajaţii Căpităniei Portului.

×
Subiecte în articol: externe