x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un SELFIE mult prea PROVOCATOR al Miss Liban a starnit FURIE in media sociala!

Un SELFIE mult prea PROVOCATOR al Miss Liban a starnit FURIE in media sociala!

19 Ian 2015   •   12:25
Un SELFIE mult prea PROVOCATOR al Miss Liban a starnit FURIE in media sociala!

Modelul libanez Saly Greige, participanta la concursul de frumusete Miss Universe, a trebuit sa ofere explicatii publice dupa aparitia in mediul online a unei fotografii considerate extrem de compromitatoare de catre compatriotii sai.

In imaginea cu pricina Miss Liban apare alaturi de o alta regina a frumusetii, nimic de reprosat pana aici: doua fete frumoase, zambind camerei. Dar partea care a starnit controverse in tara natala este ca Miss Liban apare in instantaneu alaturi de Miss Israel.

O lege neconsfintita in mod legal, mai degraba una nescrisa, interzice cetatenilor libanezi sa socializeze cu cei israelienii, cunoscuta fiind relatia tensionata dintre cele doua state din Orientul Mijlociu.

Intr-o postare pe Facebook, Miss Liban a oferit explicatii acestui subiect: "Inca din ziua sosirii mele la concursul Miss Universe am fost foarte precauta, dorind sa evit orice comunicare sau sa fiu surprinsa de fotografi impreuna cu Miss Israel".
Concurenta libaneza pretinde ca si pana la aparitia online a fotografiei incriminate, reprezentanta Israelului, Doron Matalon, a incercat in dese randuri sa fie surprinsa de fotografi in acelasi cadru.

Desi pare un detaliu minor, si chiar unul care poate elimina macar in parte bariera artificiala creata intre cele doua popoare, guvernul libanez a anuntat ca va deschide o ancheta care sa elucideze conditiile in care a fost facut si publicat online selfie-ul.

"Nu ma surprinde aceasta reactie, dar ma intristeaza. Se pare ca din pacate nu putem uita de ostilitate nici chiar in aceste trei saptamani cat dureaza concursul, care ar trebui sa fie o experienta unica in viata noastra", a comentat incidentul Miss Israel.

Cititi si:


■ ULUITOR! O adolescenta si-a pierdut VIRGINITATEA cu TATAL sau si vrea sa se CASATOREASCA si sa aiba copii cu el


■ CRUCITI-VA! Ce si-a pironit un roman de fatada blocului (FOTO)


×