x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un site britanic a scos la concurs postul de viitor premier al Marii Britanii

Un site britanic a scos la concurs postul de viitor premier al Marii Britanii

27 Apr 2010   •   00:00

Un site britanic de recrutare de personal a scos la concurs postul de viitor premier al Marii Britanii, una din condiţiile specificate fiind ca potenţialii candidaţi să aibă "un obraz suficient de gros pentru a ignora atacurile personale", informează site-ul BigNews.

Mai mult de o sută de persoane au aplicat până în prezent la această poziţie, deschisă pe un site de recrutare pentru funcţii în sectorul public, intitulat JobsGoPublic.com.

Printre condiţiile impuse candidaţilor se numără "un obraz gros, necesar pentru a ignora atacurile personale" sau "participarea săptămânală la întâlniri televizate, unde deciziile politice vor fi supuse dezbaterilor şi, în aceeaşi măsură, ridiculizate".

"Până acum avem câteva aplicaţii de excepţie din partea unor candidaţi calificaţi. Unul dintre aplicanţi şi-a descris responsabilităţile exercitate în prezent ca «şanţurile de apărare din jurul castelelor şi achiziţia de case pentru raţe». Avem printre candidaţi chiar şi foşti şefi de stat care şi-au depus CV-ul", a declarat Haylee Corfield, Marketing Manager la JobsGoPublic.

Candidatul selectat va fi găzduit "într-o casă mare, cu terasă, care are nevoie de redecorări complete", pentru care "cheltuielile vor putea fi deduse, iar chitanţele trebuie păstrate".

Potrivit anunţului, jobul, deşi solicitant, oferă un contract de angajare pe cinci ani. După terminarea mandatului, postul de premier asigură mai multe beneficii. Conform anunţului, cei care au ocupat în trecut această poziţie, au ajuns în scurt timp la statutul de milionar.

×
Subiecte în articol: externe