x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un student american a fost nevoit să bea propria urină pentru a rezista într-o celulă în care a fost uitat de autorităţi!

Un student american a fost nevoit să bea propria urină pentru a rezista într-o celulă în care a fost uitat de autorităţi!

03 Mai 2012   •   16:30
Un student american a fost nevoit să bea propria urină pentru a rezista într-o celulă în care a fost uitat de autorităţi!

Daniel Chong, un student american in varsta de 23 de ani, cere daune morale de 20 de milioane de dolari autoritatilor federale, dupa ce, retinut in urma unui raid antidrog, a fost abandonat intr-o celula timp de CINCI zile, fara sa i se ofere hrana si bautura.

Chong a povestit presei americane ca, inchis in celula de 3 pe 2 metri, a fost nevoit sa isi bea propria urina pentru a supravietui, incepand din a treia zi de detentie.

Culmea este ca, retinut alaturi de alti opt suspecti, Chong nici macar nu fusese acuzat oficial de ofiterii DEA, care in timpul raidului efectuat luna trecuta la San Diego, descoperisera 18.000 de pastile de Ecstasy, canabis si ciuperci halucinogene.

William Sherman, un oficial de rang inalt al DEA, a declarat ca "incidentul este unul mai mult decat regretabil, pentru care scuzele noastre sincere sunt aproape inutile".

×
Subiecte în articol: student san diego agentia antidrog