x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un tată a vrut să-și salveze fiul din casa care ardea. Ce i-au făcut polițiștii (VIDEO)

Un tată a vrut să-și salveze fiul din casa care ardea. Ce i-au făcut polițiștii (VIDEO)

08 Noi 2013   •   12:46
Un tată a vrut să-și salveze fiul din casa care ardea. Ce i-au făcut polițiștii (VIDEO)

Catherine și Ryan Miller și-au culcat  fiul în vârstă de trei ani. Apoi, cei doi au adormit în timp ce se uitau la televizor. La un moment dat, femeia s-a trezit prima, din cauza fumului. Părinții s-au repezit in camera fiului lor, insa flăcările și fumul le-au blocat calea. Millers s-a gandit sa intre prin alta parte in camera copilului, asa ca si-a fugarit nevasta pana afara apoi a incercat sa intre din nou in camera copilului.

Din pacate pentru el, n-a mai apucat s-o faca, pentru ca politistii si pompierii erau deja la fata locului, montandu-si echipamentul. Acestia l-au imobilizat, insa numai pentru o perioada, pentru ca Millers s-a eilberat si s-a avantat in flacari pentru a-si salva fiul. N-a reusit nici de aceasta data, pentru ca l-au electrocutat politistii. De trei ori.

Potrivit departamentului de pompieri din Louisiana, "Millers a fost tratat in acest fel deoarece nu asculta indicatiile unor profesionisti si "compromitea scena. Flacarile erau prea mari sa mai putem trimite pe cineva inauntru, era sinucidere curata. Ulterior, sursa incendiului a fost localizata in camera parintilor".



×
Subiecte în articol: incendiu casa fiu decedat politisti pompieri