x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Una dintre fiicele lui Bruce Willis, arestată la New York

Una dintre fiicele lui Bruce Willis, arestată la New York

06 Iun 2012   •   07:54
Una dintre fiicele lui Bruce Willis, arestată la New York

Scout Willis, fiica in varsta de 20 de ani a actorilor Demi Moore si Bruce Willis, a fost arestata si incarcerata pentru o noapte la New York, dupa ce a consumat bauturi alcoolice si a prezentat politiei o carte de identitate falsa.

Scout a fost eliberata fara cautiune, dar va reveni in fata tribunalului newyorkez pe 31 iulie, informeaza Reuters, potrivit Mediafax.

Fiica mijlocie a celor doi actori a fost surprinsa in dimineata de luni in timp ce bea o bere in statia de metrou Union Square din Manhattan. Scout Willis, studenta la Universitatea Brown, a oferit mai intai politiei o carte de identitate falsa, sub numele Katherine Kelly, si abia mult mai tarziu a prezentat la control propriul document de identitate.

Consumul de bauturi alcoolice din recipiente deschise este ilegal in spatiile publice din New York, cu exceptia petrecerilor, a festivalurilor de sezon sau a altor evenimente similare.

Bruce Willis si prima lui sotie, actrita americana Demi Moore, au fost casatoriti intre anii 1987 si 2000 si au impreuna trei fiice: Rummer, nascuta pe 16 august 1988, Scout LaRue, nascuta pe 20 iulie 1991, si Tallulah Belle, nascuta pe 3 februarie 1994.

×