x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Una scurtă, alta lungă sau una scurtă şi o ceartă?

Una scurtă, alta lungă sau una scurtă şi o ceartă?

08 Iul 2011   •   15:03
Una scurtă, alta lungă sau una scurtă şi o ceartă?

Jurnalistii de la New York Times au incercat sa afle ce s-a intamplat mai exact, la 14 mai, in camera in care a fost cazat Dominique Strauss-Kan la Hotelul Sofitel din New York? A fortat-o pe camerista sa intretina relatii sexuale? Au facut amor consimtit de ambele parti? Sau a fost o neintelegere la mijloc, de pe urma careia ambii au pierdut, diferit, din capitalul de imagine?

Potrivit NYTimes, exista probe ca, la 14 mai, in camera 2806 de la Sofitel, s-a consumat un act sexual. In ce conditii? Camerista in varsta de 32 de ani si originara din Guineea spune ca a fost vorba despre un viol. DSK a declarat, prin vocea avocatilor sai, ca a fost o partida sexuala consensuala. Exista insa o a treia varianta, in care cei doi nu au fost implicati in nici un act de amor. Culmea, scrie NYTimes, fiecare dintre cele trei scenarii posibile poate fi sustinuta cu probe fizice, electronice si marturii.

Un prim scenariu, potrivit New York Times, este al “unei relatii scurte, cu forta'. Camerista le-a spus anchetatorilor, procurorilor si oficialilor de la spital ca Strauss-Kahn a obligat-o la sex oral. Politistii au crezut-o, iar procurorii au declarat, la tribunal, ca exista dovezi criminalistice consistente in acest sens. Ulterior, avocatul cameristei a declarat ca femeia a scuipat sperma pe perete si podea, denotand lipsa ei de consimtamant. Perioada scurta petrecuta in camera si inregistrarea video a plecarii precipitate a lui DSK au fost prezentate tot in favoarea cameristei.

Un al doilea scenariu se refera la un act consimtit de ambele parti. Avocatii lui Strauss-Kahn au sugerat ca relatia a fost consensuala, folosind ca argument... corpul clientului. Dupa arestare, DSK a fost dus la Kings County Hospital Center, in Brooklyn, unde s-a constatat ca nu prezenta nici o leziune, ceea ce poate insemna ca nu a existat “o lupta' fizica intre el si potentiala victima. Comportamentele adoptat dupa actul sexual de camerista si Strauss-Kahn ar putea fi prezentate de avocatii lui DSK in favoarea acestui scenariu.

Potrivit celui de-al treilea scenariu, intre camerista si fostul director al Fondului Monetar International ar fi aparut unele neintelegeri. Potrivit acestei variante, in camera de hotel, a avut loc un act sexual, care a inceput cu o felatie consensuala. Ulterior, ceva a determinat-o pe camerista sa se razgandeasca si asa a aparut neintelegerea. Toate probele care sustin o relatie sexuala consensuala se aplica si in acest scenariu, dar pentru a accepta acest lucru este nevoie sa se admita ca femeia a hotarat spontan sa faca sex oral cu un barbat de doua ori mai in varsta, pe care nu l-a mai intalnit niciodata.

×