x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Unchiul ducesei de Cambridge, condamnat pentru violență domestică

Unchiul ducesei de Cambridge, condamnat pentru violență domestică

28 Noi 2017   •   18:33
Unchiul ducesei de Cambridge, condamnat pentru violență domestică

Unchiul lui Kate Middleton, soţia prinţului William, a fost condamnat marţi de o instanţă britanică la o amendă de 5.000 de lire sterline şi muncă în folosul comunităţii pentru faptul că şi-a lovit soţia într-o seară, în timp ce se îndreptau spre casă după ce participaseră la o gală de caritate, informează AFP. 

În justificarea deciziei sale, magistratul afiliat acestui dosar a spus că unchiul ducesei de Cambridge este "un beţiv agresiv". 

Gary Goldsmith, în vârstă de 52 de ani, a lovit-o pe Julie-Ann Goldsmith pe 13 octombrie, la puţin după ora locală 01:00, în faţa reşedinţei lor, aflată într-un cartier rezidenţial din Londra, după o dispută pe care cei doi soţi au avut-o în taxiul care îi ducea spre casă. 

"Au coborât din taxi şi şoferul a spus că doamna Goldsmith l-a pălmuit pe soţul ei", a declarat în timpul audierii procurorul Kate Shilton. 

Gary Goldsmith a ripostat lovindu-şi soţia "violent" în zona feţei printr-un "croşeu de stânga", a adăugat magistratul britanic. Doamna Goldsmith "a căzut pe spate", rămânând inconştientă timp de 15 secunde, înainte de a-şi recăpăta cunoştinţa. 

Gary Goldsmith este fratele mai mic al lui Carole Middleston, mama ducesei de Cambridge. 

Avocatul lui a declarat că Gary Goldsmith este "profund ruşinat şi îngrijorat, nu doar de comportamentul lui, ci şi de consecinţele pe care această publicitate negativă le va avea asupra tuturor persoanelor vizate".AGERPRES

×