x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Unde a fost Sasha Obama în timpul discursului de adio al tatălui său?

Unde a fost Sasha Obama în timpul discursului de adio al tatălui său?

12 Ian 2017   •   22:40
Unde a fost Sasha Obama în timpul discursului de adio al tatălui său?

Reţelele de socializare s-au încins de comentarii cu privire la absenţa mezinei familei Obama, Sasha, de la discursul de adio al tatălui său, relatează online ziarul spaniol ABC. 

Discursul de despărţire al lui Barack Obama, primul preşedinte afroamerican din istoria SUA, care a avut loc la Chicago - oraşul tinereţii sale - a fost foarte emoţionant. 

Au fost mulţi cei care nu şi-au putut stăpâni lacrimile, mai ales cei prezenţi în primele rânduri, precum soţia sa, Michelle, fiica sa, Malia, vicepreşedintele Joe Biden şi soţia sa, Jill, pe care Barack Obama i-a citat în timpul intervenţiei sale. 

Totuşi, internauţi care au urmărit discursul au remarcat imediat absenţa mezinei familiei, Sasha, şi s-au întrebat de ce lipseşte de la un eveniment atât de important din viaţa tatălui său. 

Au venit imediat şi unele răspunsuri comice precum: "Where is Sasha you ask? That child is in her bed sleeping, she has school in the morning. Y'all know Michelle doesn't play lol". Aflăm astfel că cea mică este deja în pat, pentru că mâine trebuie să meargă la şcoala, iar mama ei nu glumeşte cu astfel de lucruri. 

Sau "to those asking "where is Sasha" she probably at the White House setting home alone traps for Trump ? Aluzie la faptul că familia Obama pleacă de la Casa Albă, asftel încât Sasha a rămas să instaleze capcane pentru viitorul chiriaş, Donald Trump. ? #imdown lol #ObamaFarewell. Urmat imediat de tweet-ul: "Sorry, plans." - Sasha 

Un funcţionar al Casei Albe a ţinut totuşi să înlăture acest mister, informând că Sasha Obama nu a putut să asiste la discursul tatălui său, deoarece a doua zi de dimineaţă avea examen.AGERPRES

×