x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Văduvele lui Bin Laden, inculpate pentru intrare ilegală în Pakistan

Văduvele lui Bin Laden, inculpate pentru intrare ilegală în Pakistan

08 Mar 2012   •   15:45
Văduvele lui Bin Laden, inculpate pentru intrare ilegală în Pakistan

Cele trei vaduve ale lui Osama Bin Laden, care se aflau in locuinta de la Abbottabad in casa in care liderul Al-Qaida a fost ucis la 2 mai de un comando american, au fost inculpate pentru intrare ilegala in Pakistan, acolo unde sunt mentinute in detentie la domiciliu.

Ministrul pakistanez de Interne, Rehman Malik, nu a precizat cand au fost inculpate cele trei femei, una de nationalitate yemenita si doua saudite, si nici cand va incepe procesul lor.

Femeile, dar si mai multi copii ai lui Bin Laden sunt, de atunci, supravegheati la domiciliu in Pakistan, insa acuzatia de intrare ilegala pe teritoriul pakistanez nu a fost inregistrata decat impotriva adultilor, conform oficialului pakistanez, citat de BBC, care anunta ca pedeapsa maxima este de cinci ani de inchisoare .

"Ele isi pot lua un avocat si au toata libertatea sa-si sustina cazul in justitie", a mai spus Malik, care a anuntat ca cele trei femei, impreuna cu copiii sunt retinuti intr-o casa cu cinci camere, "echipate ca la ei acasa".

×