x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Valerie Trierweiler, prima apariţie în public după despărţirea oficială de Hollande

Valerie Trierweiler, prima apariţie în public după despărţirea oficială de Hollande

27 Ian 2014   •   10:14
Valerie Trierweiler, prima apariţie în public după despărţirea oficială de Hollande

Valérie Trierweiler a apărut puţin obosită, dar zâmbind, luni dimineaţa, în cursul unei vizite la un spital din Mumbai, prima sa ieşire publică după despărţirea de preşedintele francez François Hollande, refuzând să răspundă întrebărilor despre situaţia sa personală.

 
Purtând un sacou şi o fustă albsatru închis, fosta parteneră a şefului statului francez s-a întâlnit cu personalul Serviciului de pediatrie de la Spitalul Sion, o instituţie de referinţă, la Mumbai, în domeniul îngrijirilor acordate bebluşilor născuţi prematur.
 
"Este foarte impresionant să vezi aceşti bebeluşi de mai puţin de un kilogram, cu şanse limitate de supravieţuire. Este o nedreptate, deoarece în pofida faptului că se face totul pentru binele lor, ei nu beneficiază de aceleaşi mijloace din spitalele noastre", a declarat Trierweiler.
 
Ea a răspuns unei singure întrebări, despre spital, şi nu a dorit să-şi evoce situaţia personală.
 
După această primă vizită, Trierweiler urma să efectueze o vizită la alt spital şi să susţină o conferinţă de presă luni după-amiaza, urmată de participarea la un dineu ca caritate la Hotelul Taj Mahal.
 
Însoţită de actriţa Charlotte Valandrey, Valerie Triweiler a venit să susţină ONG-ul "Action contre la faim" (Acţiune împotriva foametei).
 
"Având în vedere prezenţa importantă a presei, lucrurile sunt mai complicat de gestionat, ceea ce ne obligă să revizuim programul", a anunţat o purtătoare de cuvânt a ONG-ului înainte de plecare.
 
Fosta parteneră a preşedintelui a sosit în noaptea de duminică spre luni pe aeroportul de la Mumbai, unde a fost primită de ambasadorul Franţei la New Delhi.
 
Ea a fost nevoită să aştepte mai multe minute pentru ca să poată ieşi din aerogară şi să îşi facă drum să ajungă la maşină printre mulţimea de fotografi veniţi să o aştepte.
 
În pofida prezenţei poliţiştilor, vehiculul la bordul căruia se afla a fost blocat, ulterior, câteva momente bune, de către fotografi.
 
Valérie Trierweiler nu a mai apărut în public de la jumătatea lui ianuarie, când săptămânalul Closer a dezvăluit relaţia lui François Hollande cu actriţa Julie Gayet.
 
Şeful statului francez a anunţat că s-a despărţit de Trierweiler sâmbătă.

×