x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bea 36 de litri de sânge pe săptămână, dar nu se consideră nici vampir, nici bolnavă psihic! (VIDEO)

Bea 36 de litri de sânge pe săptămână, dar nu se consideră nici vampir, nici bolnavă psihic! (VIDEO)

21 Mar 2013   •   22:06

Cu modele puţine, şi de calitate din ce în ce mai proastă, tinerii timpurilor moderne o iau pe arătură, demonstrând public, şi din păcate de multe ori nefericit, ca somnul raţiunii dă naştere într-adevăr unor monştri.

Tabloidul britanic The Sun prezintă cazul unei americance în vârstă de 29 de ani, care sub impactul exploziei de popularitate a poveştilor cu vampiri, pe ecrane sau în cărţi, a urmat orbeşte idolii ajungând să consume 36 de litri de sânge pe săptămână, de porc. Din cel uman, delicatesă, se delectează doar doar ocazional.

"Tânjesc după sânge în acelaşi hal în care unui fumător îi arde buza după o ţigară. Beau sânge atunci când citesc, când pictez sau când mă relaxez. E ca o băutură răcoritoare într-o zi caniculară de vară.
Amestec sângele în supă sau când frig o bucată de carne. Atunci când prepar un Bloody Mary, cocktail-ul meu conţine sânge adevărat.Prefer sângele de porc celui de vacă, are o aromă mai puternică, e sărat şi are aceeaşi consistenţă ca şi vinul
Încerc să beau cât mai mult sânge uman. Îl prefer oricând celui de animal, dar nu m-aş cataloga drept un vampir, sunt doar o persoană căreia îi place foarte mult să bea sânge. Gustul e diferit, de la bărbat la femeie, primul fiind mult mai vâscos", a declarat americanca jurnaliştilor.

Şi cum normalitatea nu avea ce să caute în viaţa americancei despre care se povesteşte, ea mărturiseşte că o dată pe săptămână, prietenul său - ei da, are un iubit, îi oferă, tandru, braţul pentru a-i oferi plăcerea de a bea direct de la sursă. Procesul durează undeva între 30 de secunde şi cinci minute, în funcţie de setea iubitei probabil.
Iubitul său nu e singura persoană de la care a băut sânge, dar, spune că nu a existat niciun pericol, toate fiind foarte apropiate şi foarte testate împotriva bolilor şi a HIV.

Americanca a început să bea sânge după ce în adolescenţă, după o banală operaţie de automutilare, şi-a văzut sângele scurgându-i-se pe braţ. De atunci a încetat să se auto-mutileze, considerând că tatuajele de pe corpul său sunt musai o formă de artă, dar a devenit dependentă de consumul de sânge. Tipicari, britanicii au calculat că până în momentul interviului, tânăra a supt aproximativ 4.500 de litri de sânge, la grămadă, de porc şi de om.

Reacţia mamei sale, după ce i s-a confesat despre dependenţa sa de sânge, a fost laconică, dar încurajatoare: "Aşa ceva e de-a dreptul dezgustător, chiar şi pentru tine! N-am să încetez să te iubesc, chiar dacă devii mai ciudată pe zi ce trece".  Probabil, băncile de sânge simt gustul panicii, după ce-au aflat despre existenţa unui astfel de caz, probabil nesingular,  în "ţara oamenilor liberi", chiar şi a libertăţii de a nu mai fi uman...
thesun.co.uk


×
Subiecte în articol: vampirism sănge