x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO Biden îi ameninţă pe autorii atacurilor de lângă aeroportul din Kabul:'Vă vom vâna şi vă vom face să plătiţi'

VIDEO Biden îi ameninţă pe autorii atacurilor de lângă aeroportul din Kabul:'Vă vom vâna şi vă vom face să plătiţi'

27 Aug 2021   •   08:23
VIDEO Biden îi ameninţă pe autorii atacurilor de lângă aeroportul din Kabul:'Vă vom vâna şi vă vom face să plătiţi'

Preşedintele Joe Biden a promis joi, că SUA îi vor vâna pe autorii exploziilor de lângă aeroportul din Kabul şi a spus că a cerut Pentagonului să dezvolte planuri pentru a-i lovi pe jihadişti, relatează Reuters şi AFP.

 

 



"Nu vă vom ierta, nu vom uita. Vă vom vâna şi vă vom face să plătiţi", a spus liderul de la Casa Albă în cadrul unei conferinţe de presă, care a avut loc la câteva ore după dublul atentat care a provocat moartea a 12 soldaţi americani, cel mai sângeros bilanţ al unui atac împotriva armatei SUA într-un deceniu.

 

In plus, Biden a spus că cei 12 soldaţi americani care au murit în atacurile de joi sunt "eroi" şi a precizat că SUA vor răspunde "cu forţă şi precizie".

Aceşti soldaţi "sunt eroi care erau angajaţi într-o misiune periculoasă şi altruistă pentru a salva alte vieţi", a subliniat Biden, care a ţinut un moment de reculegere pentru soldaţii ucişi.

Biden a mai afirmat că evacuările din Afganistan vor continua în pofida atentatului de joi.

"America nu se va lăsa intimidată. Nu ne vom lăsa descurajaţi de terorişti. Nu îi vom lăsa să oprească misiunea noastră. Vom continua evacuarea", a declarat preşedintele SUA.


 

×
Subiecte în articol: Joe Biden atacuri aeroport Kabul