x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO EXPLOZIV. OZN GIGANT, surprins deasupra Ţării Galilor. Imaginile, filmate dintr-un avion de pasageri, fac înconjurul lumii!

VIDEO EXPLOZIV. OZN GIGANT, surprins deasupra Ţării Galilor. Imaginile, filmate dintr-un avion de pasageri, fac înconjurul lumii!

19 Sep 2014   •   11:09
VIDEO EXPLOZIV. OZN GIGANT, surprins deasupra Ţării Galilor. Imaginile, filmate dintr-un avion de pasageri, fac înconjurul lumii!

Un pasager care a dorit să rămână anonim le-a dat de lucru ufologilor din toată lumea, după ce a postat pe Internet o înregistrare video pe care a făcut-o în timp ce se afla în avion.

Bărbatul, care se întorcea în Cardiff, Ţara Galilor, după o vacanţă petrecută în Grecia, este convins că a filmat un OZN gigant! 

"Zburam dinspre Grecia către Cardiff. Era într-o marţi noapte şi mai aveam în jur de 40 de minute până la aterizare. Luminile se aflau la câţiva kilometri distanţă aşa că e greu de spus ce era. A fost destul de ciudat. A fost cel mai strălucitor lucru pe care l-am văzut vreodată. M-am holbat la acele lumini o bună bucată de vreme până în momentul în care am luat telefonul şi am început să filmez. Era foarte luminos. Cred că am filmat un obiect zburător neidentificat", a spus bărbatul.

Scroll pentru video

×