x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO: Momentul în care un milionar se sinucide în sala de tribunal după ce judecătorii l-au găsit vinovat

VIDEO: Momentul în care un milionar se sinucide în sala de tribunal după ce judecătorii l-au găsit vinovat

29 Iun 2012   •   08:29
VIDEO: Momentul în care un milionar se sinucide în sala de tribunal după ce judecătorii l-au găsit vinovat

Avocatul Michael Marin, fost vicepresedinte al Lehman Brothers si director al Merrill Lynch Asia, a fost condamnat pentru incendiere premeditata de judecatorii Curtii Supreme din Phoenix, Arizona. Dupa anuntarea verdictului de catre judecatori, a urmat un moment cu adevarat dramatic. Camera video aflata in sala de judecata l-a surprins pe milionar inghitind ceva. Dupa cateva minute, Michale Marin s-a prabusit la podea. Barbatul a fost dus la spital, unde medicii au pronuntat decesul, potrivit Daily Mail.

Procesul lui Michael Marin a debutat in luna mai, procurorii spunand atunci ca, daca va fi gasit vinovat, milionarul risca 16 ani de inchisoare.

Michael Marin si-a incendiat casa din Phoenix, in 5 iulie 2009, dupa ce a esuat in incercarea de a o vinde in cadrul unei licitatii. Casa valora 3,5 milioane de dolari.

In urma anchetei, pompierii au ajuns la concluzia ca incendierea a fost deliberata. Nimeni nu a fost ranit in urma incidentului, insa justitia americana pedepseste incendierea premeditata a unei cladiri locuite cu acelasi numar de ani ca in cazul unei crime din culpa.

Anchetatorii sustin ca Michael Marin si-a incendiat casa pentru ca nu mai putea sa plateasca ipoteca, urmarind sa incaseze prima de asigurare.

×